Søndags inspiration // Alex Curran

I min make-up taske har jeg…

Jeg har en hel masse ting i min make-up taske som jeg faktisk sjældent bruger. Men hvis jeg skal ud og spise eller i byen ser min make-up nogenlunde ud som på billedet nedenfor. Jeg er blevet spurgt en del gange om jeg har vippe extensions på, og især til billedet nedenfor er jeg blevet spurgt. Men niks, jeg har ikke falske vipper på, selvom jeg synes det har været så flot de gange jeg har fået det lavet. Men sidst ødelagde det bare mine vipper så meget så jeg tænkte det var på tide at stoppe. Og nu er de blevet lange, fine og sunde igen!

Jeg tænkte jeg lige ville vise jer de ting som jeg bruger allermest. Godt nok bruger jeg kun lige øjenskygge og bruncreme når jeg skal ud, men tænker jeg vil tage udgangspunkt i billedet af mig nedenfor hvor jeg både har øjenskygge og bruncreme på.

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags inspiration // Alex Curran