I'm back!

Instagram // annegadegaard

Husk at i kan følge mig på instagram også, hvor jeg stort set hele tiden opdatere den med billeder. Så hvis der en dag hvor jeg ikke lige har fået blogget, så har jeg med 99% sikkerhed lagt et billede eller to op på min instagram profil: annegadegaard

I dag lavede jeg en lækker frokost til mig selv som bestod af et æble skåret i stykker, fromage frais som jeg havde puttet lidt vanilje i fra en vaniljestang. Det var meningen jeg skulle lave protein pandekager, men jeg er ikke ligefrem en haj i et køkken, så den første pandekage mislykkedes og så kunne jeg lige så godt hælde det hele på panden, da det jo ville smage af det samme. Til mine “pandekager” brugte jeg: 250 gram æggehvider, 40-50 gram havregryn, lidt sødemiddel, lidt kanel og tilsidst 20 gram protein pulver. DET SMAGTE SÅ GODT! Det var faktisk lidt som at spise dessert.. Mums!

Har i forresten set min træner Cecilie Linds hjemmeside? Jeg har ventet så længe på at den skulle komme op at kører fordi hun jo bare er så inspirerende på alle måder. Hun laver seriøst de bedste og sundeste opskrifter på desserter og andre lækre snacks. Jeg anbefaler klart alle til at tjekke den ud: www.cecilielind.com Udover hendes nye hjemmeside, har hun også fået lavet sig en video af sig selv, som i kan se længere nede i indlægget. Jeg har nok verdens sejeste træner!!!

IMG_7711IMG_7713
IMG_7708

Cecilies lækre og sunde desserter. Det ser lidt pænere ud end mit sjask jeg har lavet, haha^^  Hendes hjemmeside kan i finde her: www.cecilielind.com2-min-cake Quick-Chocolate-Chip-Protein-Cake-w-skyr

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I'm back!