Summer: Life gets better!

Sommer farve!

Sommer, sommer & sommer. Der er ikke noget der kan gøre mig mere positiv end dejligt vejr. (selvom det lige pt regner udenfor) Månederne efter jeg havde mistet min mor var jeg meget negativ og på det tidspunkt kunne godt vejr ikke bare lige gøre mig glad igen. Men jeg har virkelig lært at sætte pris på de små ting her i livet. Jeg har gået til psykologer, og læst en masse bøger om at blive glad og smile hver morgen når man står op og sætte pris på livet og virkelig VIL det her liv. Jeg tror på at for at man kan blive glad igen efter at have mistet, skal man skal gerne selv vil være glad igen. Forstår i hvad jeg mener? Fx igår da Micky og jeg var ude og gå en tur, kom jeg forbi nogle blomster som bare duftede at min barndom, og det gjorde mig bare sindssygt glad og jeg fik en dejlig følelse i kroppen. Jeg har taget et billede af de bøger som jeg har læst og som jeg synes har hjulpet mig, og som i måske også kan bruge til noget. Håber det kan hjælpe jer!

Jeg har stadig mine fine negle som Clara lavede på mig til min musikvideo Men nu har jeg lige lagt en anden farve på mine negle. En rigtig fin sommerfarve synes jeg! Neglelakken er fra Essie.

Dear-God-Today-I-woke-up-I-am-Healthy-I-am-alive-thank-you IMG_7650 IMG_6661
IMG_7655

   

4 kommentarer

 • Charlotte P

  Når du har læst ‘Hvem har flyttet min ost?’, skal du gøre dig selv den tjeneste at læse ‘Tinder og Dale’. Den er af samme forfatter, og jeg læste den i tidernes morgen på én dag. Den er helt fantastisk og handler netop om at se det positive trods nedture 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Anne. Du klare det virkelig flot!
  Jeg nyder læse din blog og se alt det du laver.
  Ved ikke om dem du haft snakkede med af dine psykologer, sagt du kunne prøve skrive et brev til din mor. Det hjælper mig meget efter jeg mistede min mor i 2007, jeg gør det stadigvæk 🙂
  Dine negle er monster fede! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie

  Ked af at den her kommentar bliver lidt upassende i dette indlæg, men hvilket mærke og navn har den baby lyserøde neglelak du har på, på nr 2 billede af dine negle? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Troja wictoria

  Hej… Hvad hedder den pinje neglelak fra Essie? Den er super cool

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer: Life gets better!