Sommer farve!

Søndag // På med kasketten

Kender i det hvor man ikke gider at tage make-up på fordi man ved at man skal til at tage det af igen når man skal i seng? Så doven er jeg desværre alt for tit.. Jeg er også typen der ikke gider at tage nogle steder, fordi jeg ved at jeg skal lede efter parkeringspladser når jeg kommer hjem igen, haha. Derfor tager jeg også tit cyklen eller vælger at gå 4-5 kiloemeter fordi jeg hader at kører rundt i en halv time efter for at finde en parkeringsplads. Sådan en dag har jeg haft i dag.. No make-up og jeg går ingen steder! Næsten.. Heldigvis bor min svigermor lige ved siden af Micky og jeg, så vi skal derover senere og spise lækker sushi. Mumme lumme!

På med kasketten og hjem til verdens bedste svigermor! Håber i allesammen får en dejlig søndag.

Fotografi den 19-05-13 kl. 17.17 #2 Fotografi den 19-05-13 kl. 17.19 #4 Fotografi den 19-05-13 kl. 17.20 #6
1738436

Alle som har været en tur i Århus, ved at de har en masser lækre sushi restauranter. Sushi er den nye favorit restaurant i hele Danmark, og det ser ud til at danskerne har taget sushi til sig. Mange restauranter er begyndt at have et stort udvalg af forskellige Sushi – En del af restauranterne er begyndt at reklamere med ”all-you-can-eat”, hvilket er blevet en stor succes i Århus, ja – generelt set er Sushi i Århus bare stort.

Sushi er kommet fra Japan, og er en kunstfærdigt udskåret rå fisk eller skaldyr og marinerede ris – Der findes utallige forskellige regionale variationer af Sushi – Kun fantasien sætter grænsen.

Der er ingen tvivl om at den mest udbredte er Nigiri-Sushien som stammer fra Tokyo i Japan. Udover ris, man kan også presse grøntsager sammen med den rå fisk.

California rullen – Makisushi er også en af de bedre sushier – Denne fantastiske sushi indeholder agurk, Surimi og avocado. Den har en anderledes smag end Nigiri-Sushien, men den er bestemt hver at prøve.

De senere år er der begyndt at komme ganske små sushi restauranter i sidegaderne, som giver kunderne mulighed for at få sushi take-away – Altså med hjem og sidde og nyde hjemme i stuerne. Mange danskere elsker at nyde en god vin sammen med Sushi – Men hvilken vin passer bedst til Sushi? Vi mener at det er en god hvidvin som passer bedst til et lækkert måltid Sushi.

Det er endda kommet så vidt, at man nu også kan bestille Sushi online, så de bliver leveret friske direkte til døren, hvis man ligesom Anne Gadegaard ikke lige gider at tage make up på, eller hvis man bare er godt træt. Det kunne være fx være en fredag aften efter en hel uges arbejde, eller en lørdag aften, hvor man har tømmermænd. Mange danskere har fravalgt fastfood mad såsom Burgere og Pizza fremfor Sushi til at slå sine tømmermænd ihjel med.

Sushi i Århus er kommet for at blive. Byen er i rygende udvikling, og Sushi bliver bare større og større år for år. Man kan ofte komme på en restaurant i Århus, og spise Sushi ”All-you-can-eat” for under 200 kr.

Men hvorfor er Sushi pludselig blevet sådan en stor succes i Danmark og i Århus? Der er ikke rigtig noget korrekt svar på dette – Sushi er blot kommet for at blive, da vi alle sammen elsker denne fantastiske spise.

Hvad synes du om Sushi, og hvor ofte spiser du Sushi? Har du besøgt nogle af de store Sushi resrauranter i Århus ?

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

   

1 kommentar

  • Elisabeth

    Jeg ville bare høre, hvordan du fandt din personlige træner, hvor meget det cirka koster at have sådan en, og om du skulle aftale med dit fitnesscenter at hun kom med?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer farve!