Happy little me.

Søndags inspiration // Alex Curran

Jeg har blogget om hende før, da jeg synes hun har en virkelig fed tøjstil. Nu synes jeg det var på tide at vise nogle billeder af hende i træningstøj også, da hun også gør det rigtig godt selv i træningstøj.. Jeg må altså ud og købe noget nyt træningstøj, for hun giver mig virkelig inspiration med det tøj hun har på. Jeg ser ret kedelig ud når jeg træner, da det jo bare er træning og ikke et fashionshow. Men måske man indimellem fik mere lyst til at træne, hvis man også havde noget fedt tøj at kunne træne i. Jeg synes i hvert fald Alex Curran gør det ret godt. Hun ser jo bare simpelthen så stilet ud. Er der et tidspunkt hvor hun ikke ser godt ud mon? 🙂

Hvad synes i? Skal man gøre noget ud af sig selv og sit tøj når man træner?4f602_article-2315303-197F9CC9000005DC-552_634x941 44002006122131lo Alex+Gerrard+Alex+Gerrard+Out+London+AzStm9_Ipqxl Alex+Gerrard+Alex+Gerrard+Out+Lunch+dDUKpgXE03Ql article-0-18C75B21000005DC-494_634x866 g2763765385394548

   

9 kommentarer

 • Elisabeth Sørensen

  Everyday is a fashion show and the world is my runway 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://annsofey.wordpress.com/

  Har en Beyoncé billet – du skulle da vel ikke have lyst til at købe den vel ? Jeg kan nemlig ikke komme til Forum imorgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg ville helt sikker gøre mere ud af mig selv, uden at overdrive. Jeg synes det første sæt hun har på er vildt stilet, men samtidig også sindssygt sporty! Dog går der en i mit center der både har sat håret og bære kæmpe diamant halskæde – det synes jeg tvært imod er over stregen. Vi skal alligevel bare ned og svede og blive røde i hovederne :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg er personligt ret ligeglad med hvad jeg træner i. Når jeg træner er det for min egen skyld og ingen andres. Jeg har bare 3-4 af de sorte tights lange og korte og så ellers bare en koral eller blå trænings t-shirt / top. Men nu dyrker jeg aldrig fitness, som du! Min træning er hovedsageligt løb og spinning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Synes det er okay og gøre noget ud af sig selv, især hvis man føler sig mere tilpas 🙂 Men dem der har den fulde makeup på, eller vilde smykker, det ser bare dumt ud! Men tøj, der er det iorden og gøre noget ud af det! 🙂

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Otilia

  http://alexandrabring.se/
  Hvis du ikke allerede kender den, burde du virkelig tjekke hende ud.
  GUD, hvor er hun lækker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når man nu alligevel ingen make-up har på og håret bare er klasket op – i hvert fald for mit vedkommende haha, så er det rart at have noget træningstøj man synes er lækkert.. det motiverer i hvert fald mig noget mere, når jeg har noget velsiddende træningstøj i flotte farver og dyrt behøver det jo ikke at være 😉

  Vh. Hougaard
  http://bareminkamp.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil tilslutte mig det du skriver – for mig er det vigtigt at man har noget lækkert træningstøj, som ikke kun sidder godt og er godt til selve formålet, men som også ser rigtig godt ud. Jeg plejer skifte lidt mellem lange løbebukser og små shorts, alt efter vejret (der er til tider meget varmt i FW :S )
  Har taget mig selv i flere gange at bruge flere penge på træningstøj end andet tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Ja hun er bare lækker og så har hun født tre børn. Snyyyd!!!! Er vel altid en god ting at føle sig hot -også når man træner:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy little me.