Balenciaga // Pink

Søndags inspiration!

Jeg elsker søndage.. Og især denne søndag! Nu ved jeg ikke hvor alle mine dejlige læsere sidder henne i Danmark, men i København skinner solen SÅ meget lige nu. Kan i huske jeg nævnte for nogle dage siden at NU var det altså slut med slik osv. Det har jeg sgu ikke helt overholdt 🙁 Jeg har spist sundt, men har simpelthen ikke kunne holde mig for slik. Øv! Men nu har jeg aftalt med Micky at vi starter fra i dag.. For Micky skal sgu også igang! Så bliver det vores lille ting sammen. Dejligt!

Videre til min søndags inspiration! Det er nemlig Alexandra Bring. Jeg ved ikke om i kender hende, men hun har en svensk pige som har en helt fantastisk trænet krop. Hun er simpelthen så flot skåret! Der er nok mange piger der mener at hendes krop ikke er pæn – men i mine øjne er hendes krop noget af det flotteste jeg længe har set. På hendes blog kan i følge hende i hendes hverdag med masser af træning og sund mad! Lækkert! Klik på hendes navn der er markeret med blå.

20130425-141618 20130424-204312 20130408-002625 20130406-104734 20130406-182029 20130330-000133 20130331-155950

   

5 kommentarer

 • Tak for tippet! Hun har jo nærmest en perfekt krop! Det er min drøm at komme til at se sådan her ud!

  http://www.nicolecases.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hun er så sindsygt flot – virkelig drømmekroppen. God inspiration for mig også.
  Det værste er, at alle kan sikkert komme nogenlunde derhen af, men der er så langt med regelmæssig træning og madforberedelser osv osv – puha, ØV for min dovne krop 😀
  Det tager jo meget af ens tid på et døgn, så forstår heller ikke, hvordan hun kan have et job ved siden af – hvad er det hun arbejder med?
  Men i hvert fald.. Tror det må blive ved med bare at være en drøm, indtil jeg en dag har en masse tid til overs! Indtil da spiser jeg sundt og træner de 4-6 timer om ugen, jeg kan nå 😉

  – Fortsæt din gode skrivestil, Anne, og billeder af dig selv (du er selv en stor inspiration)
  Kys fra Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Syntes altså at hun er for tynd :-/ Men kan godt lide at hun har muskler, så hun ser lidt større ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, skal da lige have luret hendes balle/lår øvelser af haha 🙂

  http://bareminkamp.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • røv lækker ! tak for tippet <3
  http://simonemoos.wordpress.com/
  fitnessblog

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balenciaga // Pink