Første bytur i en halvt år!!!

Du gode gud!

Hvor har jeg det altså bare skidt! Der går nok lige præcis et halvt år igen før jeg tager i byen.. Jeg sidder her med en kæmpe cola zero, en pizza & en burger. Det redder lige det hele lidt! Jeg prøver at få mig selv til at komme op og i bad. Mit make-up fra igår sidder i hele hovedet, haha. OG på min hovedpude! Men jeg hyggede mig rigtig meget med mine veninder igår. Så alt i alt en dejlig aften.

Jeg har fået mange kommentar fra jer piger der spørger hvor min hvide kjole er fra. Den er fra Topshop, og blev købt sidste sommer, så de har den nok desværre ikke mere. Men hvis det er noget i kunne tænke jer, så kan jeg prøve at finde nogle kjoler der minder om, og lave et indlæg om dem? Rigtig god lørdag til jer alle <3

IMG_8924 IMG_8928 IMG_8932 IMG_8933 IMG_8941

   

6 kommentarer

 • Akita

  Jaaaaaaa lav et indlæg jeg elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  H&M har lavet en der minder om den. Men den er i sort og neon gul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvad har du på under kjolen? Jeg har den selv og synes den er ret gennemsigtig.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Hvor har du købt den hvide kjole? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flemming

  Du bare SÅ sød, selv med tømmermænd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnnegadeGaard

  Min kjole er fra Topshop, og er købt sidste år 🙂 Cecilie, min kjole er slet ikke gennemsigtig, så det er da mærkeligt din er.. HM!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første bytur i en halvt år!!!