Sundt rugbrød.

For meget??

Jeg sad lige og så Miley Cyrus nyeste musikvideo til sangen We can’t stop, som efter signede skulle handle om stoffer? Altså man kan i hvert fald sige at ud fra hvad sangen handler om, og musikvideoen, som i den grad er virkelig sexet, så er hun i hvert fald ikke en “børne” sanger mere. Det er i hvert fald det hun prøver at vise tror jeg. Jeg tror egentlig også hun gør det lidt for at provokere, alle som giver hende navnene “børne sanger”, “barne stjerne”, “disney stjerne” osv. Jeg kender det jo kun alt for godt det der med at havde været en “børne stjerne”, da mange folk stadig kun husker mig fra den gang, og af en eller anden grund tror nogle folk stadig jeg er 11 år. De kan slet ikke forstå at jeg nu er 21 år. Men fred være med det! Folk må godt huske mig som pigen i guldtøj, og pigen der vandt mgp. Det har jeg intet imod! Det har gjort mig til den jeg er i dag..
Jeg tror Miley Cyrus måske liiige havde brug for at vise at der altså ikke er noget disney pige over hende mere. Men er det for meget? Hun har trods alt mange unge fans som ser op til hende, og hvis Miley Cyrus synger om at det er okay at tage stoffer, så er det måske også helt okay – er jeg bange for de tænker! Jeg synes det er en flot video, og der sker mange ting i den, der gjorde at jeg så hele videoen færdig. Jeg har jo den holdning at folk skal gøre præcis hvad folk vil og har lyst til. Så hvis Miley Cyrus har lyst til at lave sådan en musikvideo, skal hun så ikke også bare have lov til at gøre det? Men jeg synes fandme den er svær!!! Er det okay eller ikke? Hvad er jeres holdning?


   

35 kommentarer

 • Elisabeth

  Jeg synes det er en forfærdelige video, men sådan er det. Derimod er jeg meget imod at folk synes at nogle som Miley Cyrus skal være rollemodeller? Nej. Det er det man har forældre og fornuft til. Har man ikke nogle forældre, så har man vel nogle værger eller andet. Udover det så synes jeg Miley har gjort sin pointe klar i sine tidligere videoer. Synes hun er utrolig talentfuld med mere og er held vild med hendes nye sang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Usmageligt!
   Denne video viser jo netop at hun ikke er blevet voksen, men at hun blot er en flabet teenager.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Hornbæk

   Jeg har den holdning at en hver kunster har et ansvar over for sin målgruppe, lige meget om man maler, skriver, synger, danser- eller for den sags skyld kan hoppe rundt på tungen 😉
   Men Miley Cyrus har været barne stjerne i RIGTIG MANGE ÅR og hendes målgruppe er også vokset sammen med hende, men syntes nu stadig hun skal tænke over at det er børn og teenager der “vil være som hende!” Og man kan jo nemt lave en sang/musikvideo der er sexede og voksent som ikke handler om alkohol og stoffer ..- snu bare på Britney og Beyonce som har været i mediebranchen lige så lang tid! “Can’t be tramed” syntes jeg er en meget mere sexede/flot/stilet musikvideo

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Hornbæk

   Men alle har jo en personlig holdning !! Bare Miley Cyrus kan stå inde for det og ikke føler hun trækker børn/teenager/fans i en negativ retning for er det vigtist af alt !!- så kan vi andre mene hvad vi vil 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg elsker Miley! She can sing, what she want to!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes ikke det er så slemt igen. Ligesom den store diskution der kom frem efter hun havde haft en polestang med scenen. Hun er trods alt ikke 13-14 år længere og bliver nød til at leve op til hendes nye fans og dem på hendes alder og hendes mål gruppe :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg synes helt sikkert at det er okay, hvis det så bare var hendes egen stil. Hun lyder og opfører sig nøjagtigt ligesom Rihanna, synes at hun er lidt for meget en copy-cat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvis man forstår engelsk ville man forstå at hun snakker om at feste og ikke stoffer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke

   Det er jo muligt det hele skal forstås på en anden måde. Sådan er det mange sange. Tingene pakkes ind så det virker mere “rent”. Tænk bare på flo rider og “whistle”, alle som kan forstå engelsk kan høre at han synger om en spille på fløjte, alle som tænker sig om ved at han mener noget andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • christoffer

   hvis man forstår engelsk vil man netop forstå at der bliver snakket om stoffer. Molly er det stof som her hjemme populært bliver kaldt Emma. Det er MDMA som er den reneste form for ecstasy.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en stor Miley fan og jeg elsker alt hun foretager sig. Der er intet galt i den video hun har lavet! Jeg elsker hende fordi hun gør, hvad HUN har lyst og er ligeglad med hvad andre synes. Selve musik videoen er lidt langt fra, hvad hun ellers plejede at lave, men det er super fedt! Som sagt hun føler sig mere hjemme i den nye frisurer hun har fået og så må hendes fans acceptere det! Jeg støtter hende i alt hun har foretaget sig. Jeg har dog ikke hørt, den skulle handle om stoffer.. men nok nærmere bare party party party og at de gør hvad de har lyst til. Folk skriver også at de savner den gamle Miley. Der har aldrig været en gammel eller en ny Miley. Der har altid kun været den Miley, som hun har været hele tiden. Hun prøver grænser af ligesom alle andre unge! Miley er sej og fantastisk. Jeg elsker hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Miley Cyrus er da bare go’ og musikvideoen med! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  meget kan man sige, men man kan i hvert se hvilke kunstner hun er inspireret af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid elsket hende lige siden Hannah Monatana, og det vil jeg stadigvæk gøre, hun er en fantastisk kvinde, og jeg synes personligt at hun kan gøre lige hvad hun har lyst til og synes at det er en af hendes fedeste sang og musikvideo indtil videre! – Jeg respektere hendes valg af lyrikken, da det handler om hendes liv og ikke andres. 🙂
  – Jeg håber at hun laver flere videoer som denne her. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Elsker hende og er endnu mere vild med musikvideoen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg syntes det er en cool video, men at nogle af de ting hun gør i videoen kunne hun sagdes have undværet. Min holdning er at det lige bliver en tand for meget, hun ligger ikke skjul på noget, og er dirty fra start til slut. Men hun er sej, god video og god sang.

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mi

  Hun er Nice! Elsker hendes hår efter det er blevet kort. Hun ser så fashion ud på den seje måde. Er sikker på det os ville klæ’ dig super godt, Anne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • evigtnysgerrig

  Synes den er udmærket ang. om den er for meget? synes der er så mange andre der er værre.. hun har da tøj på i sin video 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Mortensen

  Synes ikke det er for meget, hun er blevet ældre og det må folk bare forstå. Og hun er jo stadig lige så sød og det, ved hendes fans!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg af jer der ikke forstår hvorfor nogle tror den er om stoffer, så er det fordi ‘Molly’ skulle være noget man kalder et bestemt slags stof (kan ikke huske hvilket) og når hun så synger ‘dancing with molly’ eller hvad det er, så har det sat gang i de vilde spekulationer om stoffer. Men som sagt, tror det er de færreste der tænker i de baner, så kan ikke se det er så forfærdeligt som nogle gør det til, der er jo ytringsfrihed 🙂

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes, det er HELT okay. Hun er langt fra Disney pige længere, og hun er jo som sagt også snart 21 år gammel. Hendes video er jo ikke meget værre end fx. Rihanna’s S&M. Miley er blevet voksen, og har nu fundet ud af hvem hun er. Hun påvirker jo ikke sin fankreds dårligt, da de stort set alle er vokset op i midten af teenageårene – måske endda 20’erne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha

  Tvivler på den handler om stoffer, da det ikke er hende selv der har skrevet den. Efter hvad jeg har hørt var den faktisk rigtig skrevet til Rihanna.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Eftersom hun er blevet kendt på at være “barnestjerne” syns jeg bestemt godt hun kunne kombinere hendes stil lidt bedre til hendes helt unge fand, der syns jeg det er liiige lovligt grænseoverskridene. Men det er jo hver sin smag og det er så hendes og det hendes valg så på sin vis vil jeg da også være lidt dobbelt og sige det er fint nok (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil også mene hun går meget efter rihanna looket på video mæssigt og tøjet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil lige give en reminder om at hun ik synger dancing with Molly.. Hun synger dancing with Miley 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • pernillesophie

   Hvordan kan du være så sikker på det? Sangen er jo originalt skrevet til Rihanna, og jeg tvivler på, at hun ville synge “dancing with Miley” 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken C

  Miley Cyrus skal have love til at lave lige den video hun vil .. MEN! Jeg syntes ikke hun er sexet i videoen – jeg synes simpelthen det er SÅ påtaget den sexede måde hun prøver at fremstå på. Det virker som om hun er helt desperat for at vise, at hun er voksen og sexet og ikke barnestjerne mere og det synes jeg er synd. Jeg synes de mest sexede kvinder er dem, som hviler i sig selv, kan stå inde for deres fortid og ikke bevist prøver at skubbe den helt væk. For mig virker det som om, at det bare skal være vildere og bedre i hendes nye video og at hun er i totalt oprør mod hendes fortid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg er selv kun 13! Blev virkelig skuffet!…. Jeg synes det var for meget at se på, jeg synes hun virkede for liderlig!
  Jeg bliver helt nervøs når jeg ser Miley sådan, jeg bliver sådan helt, tager hun selv stoffer? I min verden må hun gøre hvad hun vil, hun skal måske også tænkte på at folk selv under min alder er fans af hende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Baattrup

   hun synger molly og molly er vist et kaldenavn for noget man tager i usa

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Baattrup

  altså udover hun munder mig om en beton lebbe så synes jeg den er fed og at det er fedt hun prøver at træde frem og komme ud af sin hanna montana rolle og så elsker jeg sangen 🙂
  de fleste musik videoer ødelægger også sangene.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg bliver så deprimeret, når jeg ser denne video. Den smukke og talentfulde Miley Cyrus er i min verden forsvundet – ikke fordi hun nødvendigvis behøvede og beholde sit ”Miley Ray Cyrus” look for evigt, men synes forandringen er alt for voldsom.
  Jeg synes heller ikke, at hendes smukke stemme kommer til sin ret i denne sang. Hun prøver at være en anden, end den hun er – hvorfor ikke bare stå ved, at hun er opvokset med countrymusik og det ligger så dybt i hende?
  Miley, du prøver at være sexet og fremstå som en voksen kvinde, som folk skal se i stedet for ”Hannah Montana”-stjernen, men du kommer desværre til at fremstå som en billig tøs, der ikke ved hvordan hun skal opføre sig. Denne opførsel gør, at man endnu hellere vil se/høre nogle af dine videoer fra din ”Hannah Montana” tid.

  Hvis folk ikke kan høre, at det er denne genre musik, som hun burde synge, så må deres musikalske fejle noget: https://www.youtube.com/watch?v=wOwblaKmyVw&feature=c4-overview&list=UUn7dB9UMTBDjKtEKBy_XISw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madeleine

  Sangen handler om dop. Det står i teksten at de står “in line” to get a line eller lignende. Kokain.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Når man har taget det valg at være “disney” stjerne så synes jeg ikke det er en okay opførsel. Godt nok er jeg selv 18 og er dybt forarget. Har lyst til at kaste op over den video. Synes hun er direkte klam.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Syntes skam det er helt okay, da jeg er meget stor fan af hende helt fra hendes Hannah Montana tid. Forstår hende fuldt ud hun er jo ikke de der 13-14 år mere men de 20 og som hun selv siger sangen kan forståes på 2 måder er man 10 ville nok synger “danser med Miley” er man de der 16-18 ville man vide at hun synger “danser med Molly” som er et ord for stoffet extasy.
  Og tror hun mener det er okay at feste igennem, hun er jo en vild og syntes også hun er en sej pige der ved hvad hun vil og ingen skal sætte en stopper for hende
  Respekt fra mig til hende

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sundt rugbrød.