Sommer // bikinier til ferien.

Første bytur i en halvt år!!!

Gud hvor er jeg altså bare gammel!!! 21 år.. 😉 Jeg pjatter! Men man skulle tro jeg var gammel dame, så sjældelt jeg går i byen. Det er et halvt år siden jeg var i byen med mine veninder. Selvfølgelig har jeg siddet og drukket et glas vin med Micky, eller fælles venner, eller nogle veninder. Men ikke en bytur! Men det sker med mine dejlige veninder i aften! De kommer hjem til mig og hygger og så tager vi ind til København. Måske ses vi? 🙂 11492_10151542773404001_884008390_n

   

6 kommentarer

 • H

  Hej

  Hvor har du købt dine extensions ???????
  Vil du ikke nok svare

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   JA VIL DU IKK NOK SVARE MHT DINE EXTENSIONS. KAN SE DU FÅR RIGTIG MANGE SPØRGSMÅL VEDR. DEM. SÅ ER DU IKK SØD AT LAVE ET INDLÆG MED DET! DET VILLE VÆRE SKØNT! HAR PRØVET AT SKRIVE ET PAR MÅNEDER NU:(((

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Rasmussen

  Hvordan laver du de smukke krøller og hvordan får du dem til at holde hele natten ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Den hvide kjole med knuden ved navlen som har på i dag, hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Har du farvet dit hår igen? Kan slet ikke se det Ombre du fik lavet i dit hår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnnegadeGaard

  Jeg har flere gange lavet indlæg om mine extensions. Blandt andet her: http://www.annegadegaard.com/?p=2691 og http://www.annegadegaard.com/?p=2264 og her http://www.annegadegaard.com/?p=2084

  Det er svært at forklare hvordan jeg præcis laver dem. Men jeg har lavet dem med et krøllejern, og så kører jeg håret i gennem med en børste efter. Jeg laver et indlæg om det på et tidspunkt 🙂

  Nej, jeg har ikke farvet mit hår igen. Det har faktisk bare lidt fået min egen normale hårfarve igen pga. at jeg har vasket det og pga solen udenfor 🙂

  Min hvide kjole er fra topshop, og er købt sidste sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer // bikinier til ferien.