Flere tatoveringer!

Lenovo Yoga // computer&tablet

Lenova Yoga er navnet på den helt nye computer. Det geniale ved den er at der er touchscreen på den. Det vil sige at du kan rører ved computerens skærm. Det er sgu da smart! Da jeg blev spurgt om jeg ville lave et indlæg on Lenova Yoga var jeg slet ikke i tvivl, og takkede ja med det samme. Jeg tænkte nemlig at hvis jeg synes den er smart, så må i jo også synes det. Hvis i ikke vidste den eksisteret, så synes jeg i fortjente at vide det.

Du kan lige nu vinde denne computer, blot ved at synes godt om Lenova Yoga på facebook OG dernæst tage et billede af din egen computer i en af de 4 Lenova Yoga stillinger. Jeg har selv deltaget i konkurrencen, som i kan se på billedet nedenfor. Vil blive glad hvis i gider at gå ind og stemme på mig, og så selvfølgelig selv deltag i konkurrencen og opfordre dem i kender til at gøre det samme. Og måske er det dig der er den heldige vinder af denne lækre computer.Lenovo Yoga computeren er den i kan se i midten. Som i kan se har den en virkelig fin størrelse!


I videoen nedenfor kan i se hvordan den virkelig fungere, og hvor fed den egentlig er. Jeg synes man får et godt indblik i hvordan computeren ser ud og hvor mange ting den kan.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Flere tatoveringer!