Søndags shopping!

Musik til træningen!

Bliver nød til at dele denne sang med alle jer som endnu ikke har hørt den. Den er simpelthen så 90’er agtig. Jeg elsker jo stort set alt 90’er musik og hører nærmest ikke noget af den musik som bliver produceret i dag. Så jeg elsker lydene i Austin Mahones, What About Love sang! Jeg håber inderligt at det her musik bliver det nye, og 90’er lydene kan komme ind i vores liv igen. Der er så meget backstreet boys over den her sang. LOVE IT! Den er også fantastisk at træne til. Jeg har nærmest den her sang på repeat når jeg træner. Lyt lyt lyt til den! GOD SØNDAG! <3

IMG_8538

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Søndags shopping!