Nyt hår.. Igen, igen, igen!

Snaaaart!

Nu er det snart at jeg skal hen og have farvet mit hår.. Jeg håber det bliver pænt! Har simpelthen glædet mig i så lang tid til at få det farvet. Nu må det også gerne blive naturligt lagt snart, så jeg ikke behøver min clips extensions. Jeg bruger dog kun mine clips extensions når jeg skal noget, da jeg ved det slider på håret.
Jeg regner med at lave et indlæg i aften allerede om min nye hårfarve. Men ellers kan i jo altid følge med på instagram: ANNEGADEGAARD

See ya’ later girls .. And boys? 😉 

IMG_9763IMG_9758
IMG_9726

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår.. Igen, igen, igen!