Min meget snart!

Ambassadør for Støt Brysterne!

Jeg er så glad for stolt over at kunne fortælle jer at jeg er blevet ambassadør for “Støt Brysterne”. Det betyder så meget for mig at kunne sige at jeg er det, da jeg virkelig føler det er en meget vigtig sag at støtte op om. Nu føler jeg virkelig at jeg kan gøre en forskel! En ting er at gå rundt fra hus til hus og samle penge ind. (som jeg gjorde inden sommer med Sarah Louise)
Men en anden ting er pludselig at være ambassadør. Nu skal jeg opfordre JER til at støtte, de fantastiske bryster!!! Jeg føler jeg har et ansvar nu – et dejligt et af slagsen!
Jeg kan jo heller ikke helt komme udenom, at denne sag også betyder en hel del for mig, da min mor også havde brystkræft. Hendes brystkræft spredte sig 5 steder i hjernen og det var det der slog hende ihjel. Jeg kan kun forstille mig lige nu at min mor og mormor sidder i himlen lige nu, og er SÅ stolte over jeg gør det her. Ikke kun for dem og mig selv, men også fordi jeg kan være med til at gøre en forskel for andre kvinder! For jeg ønsker ikke for nogen, at de skal gå igennem det samme som min mor. Jeg ønsker heller ikke at nogen at skulle gå igennem det samme som min familie og jeg, med at miste en person til kræft!

Jeg håber selvfølgelig at i alle sammen vil gå ind på min helt egen “støt brysterne” side, og donanere et beløb til brysterne!!! Eller du kan støtte med din mobil. SMS teksten SB 2457 til 1277. Så støtter du Kræftens Bekæmpelse med 50 kr. Ihj, jeg håber i vil hjælpe!!

SES VI PÅ SØNDAG PÅ KLAMPENBORG GALOPBANE?
Der har jeg nemlig mit første event, som ambassadør for støt brysterne. Det bliver en rigtig pige dag! I vil blandt andet opleve at kunne smide penge på mig, hvor jeg så med andre kendte danske kvinder skal løbe 100 meter. HVIS jeg vinder går pengene fra indsamlingen, ind på min profil!!! Læs mere om eventet HER.  Jeg håber vi ses! <3

collage123Fotografi den 29-08-13 kl. 17.20Fotografi den 29-08-13 kl. 17.19

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min meget snart!