F.A.S.H.I.O.N

Godt i gang!

Jeg fandt lige disse billeder, som jo ikke er sindssyge gamle, men alligevel er der sket meget siden da. På den dårlige måde! Jeg kan se på de billeder at min krop var i meget bedre form der, end den er nu! Men jeg har også nydt bare at spise usundt, uden at tænke over det. Og det kan også ses og mærkes! Det er derfor jeg er gået i gang med hård træning og kostplan igen. Jeg elsker seriøst at træne og spise sundt, og se de dejlige resultater man får af det. Det er ikke sikkert i kan se det. Men på de sort/hvide trænings billeder er min krop i den bedste form den nogensinde har været i. På de billeder fra modeuden med Miinto, der kan jeg virkelig se at jeg har mistet en masse muskler, og taget på i stedet. Men lige så stille begynder min krop nu at ændre sig til det bedre, så jeg kan få min “gamle” krop tilbage! Wuhuuu. Træning imorgen kl. 10.00!! 😉

IMG_6973 IMG_6975 IMG_6977 IMG_6978 IMG_6979

   

9 kommentarer

 • Sara

  på bloglovin kan man ikke se billederne, du ligger ind?
  jeg unfollower dig sgu nu.. du ligger aldrig noget ud !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnegadeGaard

   Hej Sara 🙂
   Det er jeg ked af at høre.
   Jeg bruger slet ikke Bloglovin mere. Det er ved at være halvanden års siden jeg brugte det sidst.
   Udover det, blogger jeg 2-3 gange daligt her.

   Knus Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Anne, jeg læser dig blog inde på bloglovin.. men der er en ting der irriterer mig grænseløst! jeg er rigtig glad for din blog og læser den dagligt men.. når jeg trykker på dine opslag på bloglovin, vises teksten kun uden de medfølgende billeder! så for at jeg skal kunne se dine billeder skal jeg trykke på ‘view original post’ for at komme til der hvor jeg kan se billederne også.. synes det er meget irriterende, så vil gerne have et svar på hvorfor det er sådan og meget gerne at du får lavet om på det !
  tag det som konstruktiv kritik 🙂 håber på svar
  mvh anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnegadeGaard

   Hej Anna 🙂

   Ja, det kan jeg da godt forstå irritere dig! Det ville også irritere mig.
   Måske er det fordi jeg slet ikke bruger bloglovin. Sidst jeg brugte det, var for halvanden år siden. Tænker det er derfor?
   Men jeg må vist hellere se at få slettet den bloglovin, så der ikke er flere der bliver irriteret 😉

   Hav en dejlig aften.

   Knus og kram Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hmm… jeg følger din blog her på bloglovin og jeg har altså ingen problemer med at se både din tekst og billeder. Jeg oplever ingen problemer via bloglovin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnegadeGaard

   Hej Stine.

   Hm, ja det er virkelig mærkeligt!! Jeg var også lige inde og tjekke det ud og selvom jeg ikke er logget ind, så har jeg heller ikke nogen problemer.
   Noget helt andet er at jeg slet ikke bruger bloglovin mere, så ville egentlig have slettet den. Men da det er en gammel email jeg har brugt til log-in kan jeg ikke komme ind på min side og slette den 🙁 Øv bøv. Den må blive lidt endnu, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie nm

  Kære Anne,
  Man kan godt følge din nye blog gennem bloglovin, hvilket jo er super når man gerne vil have sine blogs lige ved hånden på mobilos:) Men det er rigtigt at billederne tilsyneladende forsvinder dér, hvilket betyder at man hver gang må viderestille sig til din blog. Det er mere “tidskrævende”, men hey, hvis det betyder noget for en at følge dig, så må man jo leve med det:)

  God weekend!

  Kh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Man kan jo også ofre 8kr på hendes blog – den er nice og alting virker! Let overskuelig! Og ellers overlever i nok også at viderestille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øhm… Jeg synes du er smuk som du er!! Nyd livet.

  http://Www.myybody.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F.A.S.H.I.O.N