Ambassadør for Støt Brysterne!

Healthy food.

Salaten i kan se på billedet var min middags mad igår. Jeg havde også lavet noget torsk som jeg spiste ved siden af. Jeg har bare været syg med forkølelse de sidste par dage, så har heller ikke rigtig haft nogen appetit. Jeg har heller ikke trænet i to dage pga det. Har ikke lige haft overskuddet til det. Nok fordi jeg ikke har spist særlig meget mad, så har ikke haft nogen energi. Mad = god energi!

c29fe454108811e3b82e22000a9e0697_7

   

1 kommentar

 • Dejligt med sund mad 🙂
  Jeg startede dagen i går med banan smoothie, salat til frokost og en rigtig god suppe til aften.

  Du må pleje dig selv med te og suppe, nu hvor du er syg.

  Banan smoothie opskriften er kommet på, men salaten og suppen er endnu ikke.
  http://www.madling.dk/

  Rigtig god bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ambassadør for Støt Brysterne!