Hawaiian Tropic // summer lotion

Vind Gavekort til Bolia.

Jeg tror alle piger går meget op i indretning, hvad enten det er på deres værelse eller i en lejlighed. Det har jeg i hvert fald altid gjort. Vores lejlighed er så småt begyndt at blive til den lejlighed jeg altid gerne ville have. Altså med hensyn til indretning! Jeg er stadig ikke tilfreds med indretningen, men jeg køber tit nye ting som hele tiden gør lejligheden pænere. Og det begynder at ligne noget! Bolia har lige lanceret deres nye møbelkollektion, og de har lige fået en ny hjemmeside hvor de også har en lookbook man kan kigge i. Den kan du se HERJeg synes det er super fint at de har lavet en lookbook, så os der går op i indretning kan finde lidt inspiration.
Jeg har altid gået meget op i indretning også den gang jeg boede hjemme. Jeg elskede at lave mit værelse om og rykke rundt på tingene, og hele tiden finde nye “nips” ting, og især stearinlys. Der kan ikke komme for mange stearinlys ind i vores lejlighed. Det skaber bare sådan en hygge! Men Micky er desværre ikke rigtig enig, faktisk så hader han alle vores nips ting og stearinlys, haha.

Lige nu kan du vinde et gavekort på 500 kr. til Bolia. Det eneste i skal gøre er at gå ind på Bolias Lookbook, og se hvad i synes allermest om og skrive det i en kommentar under dette indlæg! Go go go!


Dette er et sponsoreret indlæg.

   

126 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hawaiian Tropic // summer lotion