Tv optagelser.

Konkurrence // About time

Den anden dag var jeg inde og se forpremiere på filmen “about time”. Jeg fik indtrykket af at hovedpersonen spillet af Domhnall Gleeson er lidt af en nørd i filmen,
og måske ikke ligefrem vælter sig i piger.
Men en dag får han fortalt af sin far, at gennem generationer har mændene i familien haft en evne som gør  at de kan rejse tilbage i tiden. Så det vil sige at hvis hovedpersonen dummer sig, så kan han rejse tilbage i tiden og gøre det om igen. (Jeg ville elske at have den evne til gengæld)
Han møder så den her søde og meget nede på jorden pige spillet af Rachel McAdam, som han forelsker sig i, men han kommer til at dumme sig et par gange, og bruger derfor hans fantastiske super evne til at gøre det godt igen. Jeg vil ikke fortælle så meget mere om den, da der sker en masse ting i den som i selv skal se. Det er en vild romantisk og sød film at se. Og alle skuespillerne deri spiller fantastisk godt! Jeg er især rigtig vild med hovedpersonens søster, som bare er det mest glade menneske man overhovedet kan forstille sig! Hende i sig selv, er værd at opleve i filmen.
MEN når alt dette så er sagt, så synes jeg desværre filmen var lidt for langtrukkent. Jeg kedet mig lidt undervejs i filmen, men så nogle gange kom der nogle øjeblikke hvor jeg så blev grebet med igen. Alt i alt en rigtig fin og sød film, men nogle ting i filmen kunne jeg måske godt have undværet. Hvis de havde kortet filmen lidt ned, ville det have været en af de sødeste film jeg nogensinde har set!

Lige nu kan i vinde to stk biograf billetter til filmen “about time”. Det eneste i skal gøre er at deltage i konkurrencen inde på deres Facebook side lige HER. Så skynd jer at gå ind og like deres side. Måske er det dig der vinder!!! 

   

1 kommentar

 • Tine

  Hej Anne.
  Rigtig fin blog, som jeg klikker ind på hver dag. Jeg håber du vil svare på følgende spørgsmål:
  Hvad hedder de stribede bukser og den stribede bluse du har købt fra Moss Copenhagen? Jeg mener deres style navne. Og er det “sort og hvid” stribet eller “navy og off white” stribet?
  Til sidst vil jeg høre hvilken str. du har bestilt tøjet i. Håber på svar:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tv optagelser.