LOVE IT!

Bronze makeup.

Jeg er blevet ret vild med det der bronze look. Altså det der make-up som er sådan lidt gylden, guld og varmt. Jeg synes det er så flot at have en bronze farvede øjenskygge på, også til et hverdags look, da jeg synes det giver sådan en flot glød. Jeg har lige fået sådan en fin øjenskygge fra ELF Cosmetics som er den perfekte farve til øjenskygge for at få det der gyldne bronze look. Jeg har den faktisk på lige nu, og den er rigtig fin.

Kim-Kardashian-Makeup-Blog-Bronze-18-491x503-1collagewewew

ft_290497d421fd472fc810c82e72aac4f3

Se lige hvor fin den nye øjenskygge er fra ELF. Og den er endnu flottere på! Min pensel er fra MAC, og min absolut yndlings læbestift er også fra MAC. 
IMG_0823

 

Lider du som så mange andre af uren hud, og deraf har rigtig mange bumser for eksempel, så skal du ikke fortvivle – det er helt normalt. Allerede i dag ved eksperterne meget om, hvad der sker i huden, og hvorfor nogle har mere uren hud end andre. Det handler om hormoner, pleje og i nogle tilfælde også arvelighed.

Hjælp dig selv ved at gøre noget ved problemet eller udfordringen nu, og få reduceret de mange gener der følger med. Det er jo typisk bumser i ansigtet, hvor det er meget synligt, som plager de fleste, men bumser eller uren hud kan forekommer overalt på kroppen.

Hvis du vil vide mere om, hvad du selv kan gøre for at få bumserne væk, eller i hvert fald få reduceret dem betydeligt, så skal du nok følge med i vores vejledninger, som er lavet i samarbejde med nogle af de dygtigste eksperter på området.

sponsoreret

   

6 kommentarer

 • Mikala

  Hvad hedder farven ?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hvad hedder den helt præcist?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Hvad hedder farverne på læbestiften og øjenskyggen ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia F

  Kunne rigtig godt tænke mig at vide farven på din skønne Mac læbestift samt hvilket nr. Mac pensel det er 🙂 Hilsen fra en stor fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvordan får du sendt ELF til Danmark? på deres hjemmeside vil de kun sende til USA og Canada

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnegadeGaard

   Hej Line 🙂

   Dette make-up har jeg fået fra ELF selv. Men prøv at kontakte den danske ELF facebook side HER.

   Håber det hjælper!

   Knus Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVE IT!