Lidt Whitney, tak!

Fik i set mig på Zulu?

Der var premiere på et af Zulus nye programmer der hedder “verden ifølge snake”. VIRKELIG sjovt program. Jeg havde ærlig talt ikke fået særlig meget af vide om dette interview, så da han begyndte at stille de meget grænseoverskridende spørgsmål, hoppede jeg bare med på den. Havde slet ikke regnet med det var sådanne spørgsmål, haha. Men heldigvis er jeg en rimelig åben person, og sådan nogle spørgsmål genere mig slet ikke. Jeg hopper som sagt bare med på den. Jeg synes det var sjovt.
Hvis ikke i fik set programmet, så kan i se genudsendelse i aften kl. 22.00 eller se programmet på dette link: http://zulu.dk/video/video/anne-gadegaard-paa-knaldelisten

collagedfdfd Skærmbillede 2013-09-02 kl. 20.37.12

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lidt Whitney, tak!