About time // film premiere.

Jakke // Munthe Plus Simonsen

Jeg har endelig fået min højt elskede jakke tilbage! For laaaaang tid siden afleverede jeg den ved min bror, fordi han kendte en der kunne lave. Den var nemlig gået i stykker og skulle lige syes. Men det skete så aldrig, og der gik flere og flere måneder. Men så pludselig ringede han og sagde den var blevet færdig og jeg hentede den så igår. IHJ, så fin den er! Det er en Munthe Plus Simonsen jakke, som jeg købte for MANGE år siden. Tror vi snakker 4-5 år siden hvis ikke det er mere faktisk! Måske 6 år siden? Men den er så super, super, super fin! Jeg elsker farven på den, guld knapper på den, jakkens form, alt! Det er nemlig nu den er perfekt at have på, fordi det ikke er blevet helt koldt endnu, så det er den perfekte forårsjakke eller efterårsjakke. Nu er det bare med at nyde at have den på, inden det bliver rigtig koldt.

IMG_1311 IMG_1313 IMG_1318 IMG_1320

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About time // film premiere.