GO eller NO go?

Jeg anbefaler // mascara

Jeg testede en ny mascara i dag, da jeg har hørt rigtig mange gode ting om lige netop denne. Så nu skulle den prøves, og jeg har nu fået en mascara som jeg fremover vil bruge! Den er virkelig fantastisk. I hvert fald til mine vipper! Jeg har altid testet en masse forskellige mascara for at finde den rigtige. Og troede egentlig jeg havde fundet den rigtig fra Maybeline, da jeg altid har vendt tilbage til den. Men nu har jeg fundet den helt rigtige!!! Indtil videre i hvert fald 😉 Jeg fik et chok i morges da jeg tog den på, fordi de blev så dejlige lange og klumpede overhovedet ikke. Plus den skilte mine vipper ad! Altså det lyder jo nærmest som drømme mascaraen – så mon ikke også det er. Jeg kan kom sagt ikke sige om den er lige så effektiv og god på andre, som den er på mig, men jeg vil i hvert fald anbefale jer at prøve den. Evt. gå et sted hen hvor i kan prøve den først, inden i køber den.

I kan finde den samme mascara HER.

IMG_1046IMG_1036

   

6 kommentarer

 • simone p

  Du burde prøve Mineral Infused Mascara fra eyes lips face. Den er så!! god og koster kun 40 kr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina

  Jeg kan kun være enig 🙂 jeg har brugt den i snart 2 år og er ikke andet end super tilfreds hver gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Trolle Omarsson

  Den er forvildt god, har også brugt den siden den kom ud i butikkerne, men nu bruger jeg den røde af samme mærke, og syntes faktisk at den er endnu bedre, selv om man ikke skulle tro det var muligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Helene

  Bruger også selv denne mascara! SÅ god!! Har holdt fast i den siden, og tør ikke at købe andre, for jeg ved den fungerer 😀 haha!

  Er forresten vild med din blog, Anne! Har ikke fulgt den så længe igen, men kigger flere sider tilbage 😀 hæhæ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger den selv, og ja den er rigtig god! Men er det bare mig eller tørre den alt for hurtigt når den er blevet lidt “ældre” Synes at når jeg har haft den 1-2 måneder, så tørre den alt for hurtigt på mine vipper, hvilket gør, at hvis de klister sammen kan man nærmest ikke nå at skille vipperne ad uden at fucke det op? 😀 Men god det er den!! I hvert fald den første måned, haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den vil jeg afprøve. Jeg har endnu ikke fundet en, som jeg er 100% tilfreds med. Enten klatter de, farver ikke nok eller også er børsten ikke god. Jeg har i en lang periode brugt Niels Jord den hvide.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GO eller NO go?