Mørkt hår & extensions.

Just do it!

Micky og jeg var igår nede prøve det nye Fresh fitness som er åbnet på østerbro. Det er et stort center og ligner lidt at det har været sådan et gammelt lager. Det er meget fedt at det kun er et plan, så man ikke behøver at gå op og end af trapper. Det er nogle meget anderledes maskiner i forhold til fitness World og fitness dk. Og så må jeg altså lige give fitness dk lidt credit for at man ikke skal bruge hængelås i deres center, da det er ens kort man bruger som lås. Det er altså lækkert, selvom det er en mindre detalje! Men nogle gange betyder små ting, altså ret meget. Men Fresh fitness var nu meget lækkert.. Der kan trænes, og det er jo det vigtigste 😉

IMG_1139

IMG_1141

IMG_1140

   

6 kommentarer

 • Sikke en lækker træningsbluse 🙂

  Vil give dig helt ret i, at det er fedt at man i Fitness DK bare bruger sit medlemskort som nøglekort. Det burde FW lære lidt af 😀

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
  En blog om træning, løb og sund livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Staal

  Hej Anne, jeg er begyndt i fitness og er lidt i tvivl. Skal man træne det meste at kroppen på en gang, eller skal man lave hvor man har nogle dage hvor man træner ben og andre dag med mave osv. Hvad gør du? Ville blive rigtig glad for svar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne, jeg synes det er super godt gået af dig at du går så meget op i din træning! Og motiverer andre til det samme! 🙂 Jeg har selv en blog som omhandler træning + det løse 🙂
  Du skal være mere end velkommen til at kigge forbi 🙂

  http://louiseshealthy.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er nu stadig fan af FitnessWorld, men FreshFitness er også godt, men jeg er fan af holdtræningen og det kan de ikke tilbyde på samme måde.

  Derfor er jeg til Fitness World og elsker deres holdtræning, især HIT! 🙂

  http://www.getfitinspiration.dk
  – Min blog om vægttab, har pt. tabt 12,9 kg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne,

  Jeg må indrømme, at jeg er mest til de lokale små fitnesscentre, da de ikke er så propfyldte.

  Jeg mindes, at der altid var utrolig mange mennesker i FW og Fitness.dk.

  /Jonas – http://www.haandvaegten.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freshfitness er super godt! Jeg har selv trænet der, og synes det er ret godt til prisen :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørkt hår & extensions.