Der sker spændende ting!

Kim Kardashian // Blond baby

Der skal jo ikke herske nogen tvivl om at jeg elsker hele familien Kardashian. Jeg synes de hver især er så underholdende, og de er alle sammen forskellige typer. Lad os bare tage de tre mest kendte fra Kardashian familien, som jo er Kim Kardashian, Kourtney Kardashian og khloe kardashian. Bare de tre søskende er jo tre vidt forskellige piger, med hver deres personlighed. Det er også derfor jeg tror de har sådan et tæt bånd sammen. Kim er den lidt mere stille type, Kourtney er den mere seriøse type og Khloe er den sjove! Og alligevel kan de allesammen få de der øjeblikke hvor de bare er præcis modsætninger af det man tror om dem. De er sindssyge, men på den gode og sjove måde. Og så er de jo bare så smukke!

Anyways! Jeg synes Kims nye hårfarve er så flot til hende. Hun har jo været blond før, hvor hun så farvede det tilbage til det mørke, hvilket jeg ikke forstod, da jeg synes det var så flot til hende. Men nu er hun så blevet blond igen, og jeg elsker det! Nu kan folk måske også holde deres k*** med hendes vægt, og snakke om hendes lyse lækre hår i stedet!

Go eller No go piger? rs_634x1024-130903091501-634.10kim-kardashian-blonde-north.ls.9313 rs_634x1024-130903091506-634.6kim-kardashian-blonde-north.ls.9313

   

9 kommentarer

 • klar go for mig!!

  nu har vi godt nok også ventet længe nok på at hun igen bevæger sig i offentligheden, håber det her er startskuddet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det klærder hende med lyst hår, men for mig ligner mest af alt en rigtig slem udgroning, fremfor en lækker ombre-effekt. Så må hun lige tage toppen med, og farve den lys også!
  No-go for mit vedkommende. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine krintel

  #KUWTK <3 <3 <3 Elsker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er super flot til hende. Synes den tone blond hun har valgt passer godt til hendes hudfarve. Tror ikke Barbie-Platinblond vil være pænt til hende f.eks.

  Elsker også hele Kadashian Klanen. Min Favorit er Khloe, men de er hver især helt fantastiske. Scott får mig altid til at skrald grine, og Mase og Penélope er bare så søde ;o)

  Håber også snart at se mere til Kim, for hun er en god inspiration til piger med former ;o)

  With Love,
  Sabrina
  http://sabrinajensen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen

  Hun er lækker, jeg ville gerne lære hende at kende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Anne

  Er lige som du tosset med familien Kardashian. Hvor finder du de nyeste billeder af dem. F.eks. disse? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  george papanikolas forstår virkelig at farve hår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes desværre at det er en rigtig skidt farve til hende.. Det ser alt for fake ud – det virker meget unaturligt til hende… Men smuk det er hun satme! Ren misundelse 😉

  Tjek min nye blog piger: annalysholdt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der sker spændende ting!