Mørkt hår & extensions.

Haha, i må tro jeg er sindssyg. Måske er jeg? Sad lige og kiggede “gamle” billeder igennem og så hvordan mit hår så ud sidste sommer. Der var jeg faktisk mørk håret og hvorfor mon så jeg farvede det igen, når det jo egentlig var vild flot. Pas!! Billedet i kan se hvor jeg sidder i en frisør salon er fra min YNDLINGS extensions salon i Århus. Kan SÅ meget anbefale ham piger. Han er verdens bedste til det der med extensions. Jeg har fået lavet hår ved ham i rigtig mange år efterhånden, og er altid gået derfra med et kæmpe smil på læben. Jeg har prøvet forskellige metoder hvad angår extensions, men jeg har været mest glad for micro rings metoden. Det synes jeg har set pænest ud og det har holdt i længst tid. Jeg kan snildt holde mine extensions flotte i et halvt år. Godt nok er mit hår groet meget ud, men det fejler intet.
Hvis i overvejer at få lavet extensions, så få det lavet i Århus ved Extensions Salon lige HER.

IMG_0459 IMG_0462 IMG_0468 IMG_0476 IMG_0656

   

6 kommentarer

 • Anna

  Virkelig en flot hår farve til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stylebystefaniedk

  Årh, så er der dem der bor på Sjælland 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Ej hvor sjovt du syntes det er så godt. Jeg fik også lavet hår derinde i mange år. Måske 4+ år og kvaliteten af deres hår er bare blevet dårligere og dårligere med årerne og nu vil jeg ikke have hår derinde fra ikke engang om jeg fik det gratis 🙂 plus han er totalt forvirret og har flere kunder på en gang så en omgang Extension som max tager to timer kan snildt tage 5 timer hos ham. Jeg havde engang en tid kl 14 og kl 18 var vi ikke færdige så ville han sende mig hjem med ca 50 totter. Men det nægtede jeg og så var vi færdige lidt over syv. Jeg kommer der aldrig mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kender du ikke nogen på i København der er gode med de små ringe metoden? 🙂 Lidt forvirret skrevet, men håber du forstår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så uprofessionelle. Jeg havde en tudser, og da jeg så mødte op til tiden var det lukket. De var lige taget til Frankrig og vidste ikke hvornår de kom tilbage. Så det stod jeg med en lang næse og spildte penge på transport.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne.
  Vil gerne have micro rings. Men når jeg kigger på hjemmesiden ligner det ikke de har det mere i den salon i århus? Ved du om de er stoppet med det?

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keep Calm!