Maaaaad!

New in!

Jeg elsker at forkæle mig selv med lidt produkter. Denne gang har jeg anskaffet mig en hårlak fra moroccanoil, og en lækker hårkur også fra moroccanoil. Jaiii!!! Udover det, har jeg også fået en tan-in-a-can, som er min absolut yndlings selvbruner og bio-oil som er en virkelig god olie, som går ind og gør huden mere blød og smidig. Den er faktisk lavet til gravide kvinder, for at reducere udviklingen af strækmærker. Men den kan også bruges til at smøre på ar, da den kan gøre dem mindre tydelige. OG så kan den bruges som en rigtig god oil til kroppen, som jeg bruger den til.

Det hele er herinde fra.

collagekkjkju IMG_6145

   

1 kommentar

  • Louise

    Biooil kan også bruges hvis man allerede har strækmærker, har brugt det på nogle strækmærker som jeg har haft i 10år, og i løbet af tre uger var de stærkt reduceret.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maaaaad!