Protein “pandekager”.

Til morgenmad har jeg lavet protein pandekager. Men i stedet for at lave dem til pandekager, hældte jeg bare det hele på pande, så det faktisk ligner scramble eggs. Det er meget nemmere, og det går lidt hurtigere. Jeg har faktisk lavet det før, og det kan virkelig anbefales! Jeg har skåret et æble i stykker, som jeg spiser til, sammen med en noget fromage frais, med lidt vanilje i.

Til mine “pandekager” brugte jeg: 250 gram æggehvider, 40-50 gram havregryn, lidt sødemiddel, lidt kanel og tilsidst 20 gram protein pulver. Det er næsten ligesom at spise en dessert. Jeg bruger selvfølgelig protein pulver fra nutramino.com Mhmm!!!

IMG_7708

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *