This is love!

Effektiv træning der virker!

Dagens træning i dag bestod af en times cardio træning på løbebåndet. Det som virker rigtig godt på mig, er hvis jeg går 10 minutter op af bakke på løbetbåndet, altså med en stigning på 15, og derefter 10 minutters løb, med en hastighed på 10-11 kilometer i timen og så i løbet af de sidste 2-3 minutter af løbet løber jeg lige med en hastighed på 15 kilometer i timen, bare lige for at give den det sidste. Og sådan forsætter jeg så i enten 45 minutter eller en time med gå, løb, gå løb. Det virker super effektivt på mig! Efter cardio træning, laver jeg også lidt styrketræning og så hjem og have min højt elskede proteinshake!

IMG_2091  IMG_2085

   

6 kommentarer

 • K.Jensen

  Du kommer i Masterchef Jul på Mandag! Glæder mig helt vildt! og Glædelig Jul til dig også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Anne 🙂
  Hvilket protein pulver vil du anbefale?
  Jeg har desværre fået glutenallergi, og kan derfor ikke tåle den med chokolade, som ellers er den jeg har hørt bedst om.
  Jeg skal først til at begynde på proteinpulver og ved derfor ikke hvilken jeg så skal vælge. Så det kunne være lækkert at høre hvilke(n) du anbefaler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  hvor er din trøje fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God stil der:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt træk! Må jeg sige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hej Anne,

  Jeg undrer mig over din “efter cardio træning, laver jeg også lidt styrketræning og så hjem og have min højt elskede proteinshake!” – af flere årsager. Er der en grund til, du indtager protein efter noget kardiovaskulært? Reelt set, for at opnå optimal rest. efter cardio, skal du indtage noget kulhydratrelateret max 30 min. efter. Tilsvarende efter (tung) styrketræning noget proteinrelateret max 15 min. efter (selvfølgelig med en smule carbs ved siden af, så proteinoptagelsen er større). Begge tidspunkter siges at være dér, hvor optagelsen er bedst. (Selvfølgelig kan man optage begge makronutrienter gennem hele dagen).

  S.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This is love!