Trænings billeder!

Them girls // Olsen Twins

Jeg har siddet og gemt billeder af Mary-kate & Ashley som jeg har fundet på nettet. Jeg gemmer altid inspirerende billeder, enten i form af noget fedt tøj, flot hår eller trænings inspirerende billeder. Det er bare så rart at kunne gå ind og tjekke de billeder ud som man har gemt, for at få lidt inspiration til det ene eller det andet.
Jeg elsker at dele mine ting med jer piger, så i skal selvfølgelig ikke få glip af disse billeder. Nogle af dem er et par år gamle, med derfor er der stadig en masse inspiration at hente både med deres lækre tøj, make-up og lækre hår.

collagesdsdsashley_and_mary-kate_olsen-chanel_fall-winter_2008-2009_ready-to-wear_collection_show_front_row-02_122_1008lo 2007-CFDA-Fashion-Awards-mary-kate-and-ashley-olsen-22314303-1500-2250 Ashley+Olsen+Mary+Kate+Olsen+Olsen+Twins+Gweneth+pI0wYAOImNsl Mary-Kate-Olsen-The-Row-Alligator-Backpack-and-Tote-1 tuesday_inspo_celebrities_inspiring_outfits_for_all_occasions OLSENSANONYMOUSMKOLSENLEATHERJACKETPINKSKIRT16THWOMENOFDISTINCTIONAWARDSLUNCHEON ashley-olsen-and-mary-kate-olsen-wearing-fur-vest-winter-2013

   

3 kommentarer

 • A

  Smukke Anne – måske lidt nærgående, men må vi ikke se billeder af dit hjem, kunne vildt godt tænke mig noget inspiration til min egen lejlighed, da jeg lige er flyttet i ny lejlighed(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Anne 🙂 Hvordan er status på sko-konkurrencen? SKØN blog. Mvh Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker deres stil. Du burde næsten få en Pinterest.com account, hvis du også gemmer inspirerende billeder Anne! Meget smartere end en mappe på computeren, og ville elske at følge dig dér x

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trænings billeder!