Morgenmad!

This is love!

Jeg får mange henvendelser omkring mit hår og hvad jeg bruger til at få det sundt. Det har taget mig nogle år at finde de helt rigtige produkter til mit hår, men nu kan jeg endelig sige at jeg har fundet de produkter jeg synes passer til mit hår, og de produkter mit hår får mest ud af. Det er meget forskelligt fra person til person hvad der passer til lige netop dig, men jeg vil helt klart anbefale Moroccanoil. Mit hår elsker bare det mærke! Det bliver sundere og sundere hele tiden, og jeg kan huske da jeg sidst var til frisøren og spurgte om hun ikke ville klippe min spidser sagde hun at de ikke behøvede at blive klippet. JAII!!! Det er da en god ting. Det betyder jo bare at Moroccanoil virker på mig. Jeg bruger næsten alle deres produkter, lige fra hårspray til hårkur.

Jeg har lige fået nye produkter hjem fra Billigvoks.dk hvor jeg får alle mine Moroccanoil produkter fra.
Jeg har fået disse produkter hjem: Hårkur, shampoo, balsam, glimmer shine, hårspray, molding cream, som fungere lidt ligesom voks faktisk. MEGA GODT!!

IMG_2071 IMG_2068

 

   

2 kommentarer

 • Åh jeg elsker simpelthen den serie – den er nummer 1 på min juleønskeliste 😀

  http://www.getfitinspiration.dk
  – Min blog om mit vægttab, har pt. tabt 16 kg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Nu ved jeg ikke om du nogensinde er forbi Rødovrecentret, men oppe på 1. Sal er der 2 frisørsaloner, som altid har 20% på næsten alle deres produkter inkl. Moroccanoil. Blot til orientering 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad!