Inspiration // Tracy Anderson

Allerede resultater!

Undskyld jeg den sidste uges tid ikke har blogget så meget. Der har lige været en del at se til, men nu er jeg på banen igen! 😉
Jeg har trænet meget den sidste uges tid, og virkelig givet den gas med mad også. Jeg har spist rigtig sundt, udover igår hvor det var min fødselsdag. Der spiste jeg lige hvad jeg ville og ingen træning! Det må man godt når det er ens fødselsdag.
Men bare på 5 dage kan jeg allerede se resultater, det er så vildt. Jeg synes det er fedt at jeg kender min krop så godt efterhånden at jeg ved hvad der skal til og hvad jeg skal gøre for at se resultater. For mit vedkommen er det selvfølgelig hård træning og masser af proteiner. Nogle af dagene har det også været vild svært at komme ud af døren og ned for at træne, men så har jeg bare sagt til mig selv at jeg bare lige kan træne en halv time og så hjem igen, for så har jeg i det mindste været dernede. Men det fantastiske ved det er at når jeg så er dernede og igang, så har jeg ikke lyst til at stoppe igen. Det er måske kun mig selv der kan se resultater, men det er vist også det vigtigste.

Hygger billeder i natbukser og kæmpe futter, haha.
IMG_2158 IMG_2157 IMG_2150 IMG_2147

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration // Tracy Anderson