Love this song..

Detox dag 2!

Igår startede Micky og jeg på vores Detox forløb. Jeg er SÅ glad for han vil være med, så vi kan hjælpe og støtte hinanden. Igår var en rart “nem” dag. Der var igen problemer og jeg havde ikke lyst til andet end mine grønsager, nødder og frugter. Hele vejen igennem vores 7 dags detox forløb får vi masser af hjælp fra vores kostvejleder Gitte, der har hjemmesiden: www.altid-slank.dk
Jeg er så spændt på denne dag, hvordan den bliver og om det bliver hårdt i dag. Jeg tror egentlig bare som igår, at vi hele tiden skal sørge for at have en masse forskellige grønsager og frugter i vores lejlighed.

Imorges tog vi tre slags shots. Vi skal faktisk kun tage to. Nemlig vores Pukka Clean Greens som alle faktisk kan tage, fordi det er super sundt! I kan købe det HER. Derefter skal vi tage et shot af MK olie. Jeg skal godt nok tage to slags, både den gule og den lilla også kaldt aronia saft. Hvor Micky kun skal tage et shot af aronia saft, da den gule MK olie kun er til kvinder. I kan købe MK olie HER.

IMG_2567 IMG_2576IMG_2543

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love this song..