Husk at se masterchef jul!

Protein pandekager!

Kan i huske jeg nogle gange har prøvet at lave protein pandekager men det bare ikke er lykkedes fordi jeg fuckede op i det? Så det i stedet lignede noget scramble æg bare med pandekage smag? Anyways.. Det var ikke mig der fuckede op i det, men det var min pande, haha!
Vores pande var blevet alt for slidt op, så micky og jeg var ude og købe nogle nye og da jeg prøvede de nye pander lykkedes det mig at lave perfekte pandekager.. JAIII!!! Dejligt at kunne skylde skylden på vores gamle pander!

Jeg laver protein pandekager til morgenmad, men spiser det også som mellemmåltid, da ikke kan spise det hele til morgenmad, så jeg gemmer det.
Opskrift: 6 æggehvider, 40 g. havregryn. 1 banan. Lidt sødemiddel. Lidt vanilje pulver. 20 g. proteinpulver (du bestemmer selvfølgelig selv hvilken smag. Jeg kan både lide det med vanilje og chokolade smag) Sidst men ikke mindst 10 g. mandler ved siden af.
Det hvide i kan se ved siden af er skyr, som jeg spiser til. Man kan også lade være, da jeg bare godt kan lide lidt af dyppe i.
Mums..

Husk at drikke vand, vand, vand og mere vand!!! Jeg drikker 3 til 4 liter vand om dagen.
IMG_2146

Mangler du en gave til en stærk mand(eller kvinde), er billig proteinpulver en meget god ide.

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

   

3 kommentarer

 • Louise

  Hej Anne 🙂
  Strækker du ud efter styrke/cardio træning?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ret lækkert ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anne. Det er virkelig ikke for at lyde bedrevidende, for jeg ved ikke alt og det er noget jeg har undersøgt mig til. Men man kan godt drikke for meget vand, så man bør ikke drikke over 3 liter om dagen. Der er en formel for det, noget med ens vægt og sådan noget, og du er jo ikke så stor. Men selvfølgelig, hvis det virker for sig, så er det helt iorden. Jeg får slet ikke drukket nok vand, så jeg er i den anden boldgade 🙂
  Vh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk at se masterchef jul!