Flotteste vipper // Lashbar

Trænings inspiration!

Den svenske blogger Alexandra Bring har jo den vildeste krop! Jeg har blogget om hende før, da jeg simpelthen er så fascineret over man kan have sådan en krop. Hun er jo ren muskel!!! Tror ikke hun har et eneste gram fedt på sig.. Men hun træner også virkelig hårdt for det!
Jeg havde fuldstændig glemt hun “eksisterede”, da jeg har fået ny computer, og da jeg ikke havde lavet en backup, blev alle mine ting jo så slettet. Jeg gemmer nemlig altid blogge jeg synes er spændende at følge med i. Så jeg har dem liggende i en mappe på min computer.

Jeg synes hendes mave er så flot! (Haps og så sad den på mig) 😉 I kan finde hendes blog HER.
20131018-200325 20131102-184532 20131121-090327 P1340637-002 20131024-201253

   

6 kommentarer

 • Morten L

  Ikke at hun ikke er flot eller en motivation for mange inkluderet mig selv, burde du følge med i hendes historie hvis du blogger om hende. Hun er utroligt tynd og det er IKKE fordi hun kæmper for det. Hendes kamp ligger i at tage på i både muskel masse og fedt, hun har haft en spiseforstyrrelse der gjorde at hun tabte sig helt vildt – nu er hun kommet på rette spor igen. Så lad vær at udstille hendes tyndhed som et ideal, for det er jo ikke det som er flot, det flotte i at have muskler er at se sund og stærk ud, kigger du på hendes mave kan du jo se hun ”kun” har muskler fordi hun intet fedt har tilbage på kroppen. Det er ikke et sundt ideal, og det ved hun, derfor prøver hun at kæmpe imod det ved at træne og TAGE PÅ.
  håber du godkender min kommentar, så nogle måske høre den mere seriøse side af historien og ikke tror det er et ideal at være SÅ tynd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnegadeGaard

   Jeg er udemærket klar over hendes baggrund og hendes historie, og jeg har aldrig skrevet noget om at hun kæmper for at blive tynd. Som du kan læse, skriver jeg at hun er ren muskel, hvilket er det JEG synes er flot! Og det er NETOP det hun kæmper for, at tage på i muskler og det er det jeg beundre hende for! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lærke

  jeg bruger også alexandra som inspirationskilde. dog synes jeg nu at lidt fedt ville have pyntet ;D synes det er flot hvis kvinder har lidt fedt men stadig en slank figur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er en god idé med en inspirationskilde.. Især indenfor træning:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kiki

  Oh gud elsker hend vil dø for hends krop har nogene lunde sammen krops bygning men mangler bare og træne heheh xb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu blander jeg mig lige 😉

  Jeg giver Anne ret; det er netop på grund af hendes historie, ikke på trods af den, at hun er en kæmpe inspiration! Det behøver ikke altid handle om at det er præcis den krop vi alle skal kæmpe for, derfor kan man sagtens blive inspireret af hendes dedikation, viljestyrke og de øvelser hun laver. Inspiration kan være mange ting og jeg tvivler på at der er nogle der får en spiseforstyrrelse af at se på smukke, tynder kvinder.
  Det er som om det er blevet forbudt at være tynd. Jeg er hverken for eller imod tynde kvinder, jeg er generelt bare for at vi alle støtter hinanden i at få den krop VI gerne vil have, den krop vi selv synes er smukke, sunde og som kan give os den bedste mulige hverdag 😀 Om den så er buttet, trænet, tynd eller en blanding af det hele, det kan efter min mening være ligemeget!

  Hilsen Anna
  http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotteste vipper // Lashbar