Min instagram, mine regler!!!

Fine guld øreringe.

Ihj, se lige hvor fine mine nye øreringe er! Pieces har samarbejdet med Julie Sandlau, og lavet den flotteste kollektion med smykker. Jeg kunne ikke stå for disse små fine 22 CARAT guld øreringe! Jeg manglede nemlig sådan et par øreringe som jeg kunne bruge i hverdagene. Jeg går sjældent med smykker faktisk, kun hvis jeg skal noget. Min mors ringe, som jeg har arvet fra hende, er de eneste jeg går med hele tiden.

Det bedste ved det hele er at hele kollektionen er noget de fleste har råd til. I kan se alle smykkerne HERINDE.

17056229_GoldColour_002_ProductLarge17056229_GoldColour_001_ProductLarge 

   

2 kommentarer

 • Mette

  Ved du om man kun kan købe dem på nettet eller om man os kan købe dem i butikkerne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnegadeGaard

   Hej Mette 🙂

   Man kan både købe smykkerne på nettet og i butikken!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min instagram, mine regler!!!