Lækkerier!

Mine morgen rutiner // ren sundhed

Når jeg står op om morgen drikker jeg altid et stort glas vand. Andre drikker måske kaffe for at føle at kroppen kommer igang. Jeg drikker vand fordi jeg føler min krop fungere meget bedre med det. Det er mit benzin! En gang imellem drikker jeg også et ingefærs shot, da det også er en virkelig sund og god måde at starte morgenen på.

Udover et stort glas vand, tager jeg også min D vitamin pille, som er godt for os der bor i Danmark hvor sol måske ikke er det vi får allermest af. Derudover drikker jeg pukka clean greens, som renser kroppen og indeholder i det hele taget en masse gode ting. I kan få pukka clean greens HER. Jeg drikker også et shot af MK olie og Aronia saft, som er rig på omega 3, omega 6 og antioxidanter. Mk olie og Aronia saft kan i få HER.

Jeg er også blevet ret vild med Den Flade Maves grød, som jeg spiser til morgenmad. I kan få Den Flade Maves grød i de fleste Helsekostbutikker.

Fotografi den 29-12-13 kl. 11.40 IMG_3169 IMG_3167 IMG_3165 IMG_3168 IMG_3166

 

   

4 kommentarer

 • lyder sundt, lækkert og inspirende …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver nødt til at prøve pukka clean greens:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Det lyder meget som mine morgner. Ift. det udrensende, skulle du prøve at supplere med detox-plastre fra Bodytox. De er ret vilde (og klamme!!). Godt nytår og tak for din skøn blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Anne =) lige et lille tip! D vitamin er fedtopløsligt og det anbefales at tage den om aftenen, da maven har mest fedt i sig på det tidspunkt til at opløse vitaminen 🙂 det er ikke noget der giver energi som f.eks. ginsing eller noget, så det kommer overhovedet ikke til at skade nattesøvnen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier!