SÅ ER JEG I GANG!

Perfekte læber!

Et af de spørgsmål jeg også tit bliver spurgt om, er hvad jeg bruger på min læber. Jeg bruger rigtig tit læbepomade til at fugte min læber. Men jeg synes det er rigtig flot med en smule farve på læberne. Jeg har altid været tosset med lyserød, og jeg synes også lyserød klæder mig, så det er helt klart den farve jeg foretrækker. Det er vildt så meget lidt farve på læberne kan gøre ved ansigtet. Jeg bruger kun en smule cc cream om morgenen og noget farve til at tegne mine bryn op, og så lidt på læberne. Det tager mig ikke mere end 10 minutter at gøre mig klar.
En af grundene til det også tager så kort tid, er jo fordi jeg har kunstige vipper på, så jeg behøver heldigvis ikke at bakse med mascara!!! THANK GOD!!!

Min absolut yndlings læbestift lige for tiden er en lyserød læbestift fra The Body Shop til 125 kr. tror jeg det er den koster. Læbestiften hedder: Colour Crush. Mere information på læbestiften, kan i se på billedet nedenfor. Jeg kan virkelig anbefale den!

collagedgd collagewewe IMG_3127

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER JEG I GANG!