Snart mine // sorte ugg.

Franske negle til mig!

Jeg har været inde og få lavet mine negle igen. Jeg var rigtig glade for dem jeg havde fået lavet inde ved Stylebox sidst, men da jeg skulle ind og have lavet dem om, besluttede jeg mig for at lade mine egne negle gro lange, så jeg ikke behøver at få “fake forlængelse” på mere. Hvilket jeg er helt oppe at køre over!!! Jeg er så glad for min beslutning om at lade mine negle gro, så de bliver naturlige lange. Men jeg får hjælp undervejs af stylebox, ved at jeg hver 14 dag skal ind og have shellac på. Mine egne negle ville knække uden at have gellack på, så er så glad for at jeg kan komme ind til dem og få min lille drøm opfyldt. KÆMPE HJÆLP JO!

Jeg valgte at få franske negle fordi jeg her på det sidste har haft en lille svaghed for det. Hvis jeg skal være helt ærlig har jeg i flere år ikke synes det var særlig pænt med fransk negl. Men nu tænkte jeg at det var på tide jeg fik det. Også fordi det bliver skiftet ud om 14 dage igen, så de bliver hurtig skiftet ud hvis jeg bliver trætte af dem. Men jeg er rigtig glad for dem nu. Synes franske negle ser meget velplejede og fine ud. I LOVE THEM!!!
I kan tjekke stylebox hjemmeside ud her: www.stylebox.dk

IMG_3991 IMG_3993

   

4 kommentarer

 • Hvilken Audi har du?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Licht

  Ellers skal du købe Nail Hardener (Extra strong) fra Herôme. Den er fantastisk mod svage negle! Det eneste der nogensinde har virket for mig, og mange tror, at mine negle er falske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Christine

  Tror du mener Shellac 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Hej Anne!
  Din negle er flotte, men hold da op dine ringe er flotte og unikke, må sige at hvidguldet (går jeg ud fra det er) holder sig rigtig pænt! Dem kan du være stolt af at have arvet/bære! 🙂
  Hilsen pigen, der arbejder hos en guldsmed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart mine // sorte ugg.