Håber i vil stemme

Middags mad // Glutenfri brød

Det er måske ikke det som ser allermest indbydende ud, men iiiihj hvor smagte det godt! Altså det runde brød med avocado på. De sidste par dage har jeg bagt del forskellige glutenfri brød, men jeg har også købt noget færdigt. Jeg har købt det i Urte Huset på østerbro. De har så mange lækre ting!!! Jeg kunne købe mig fattig derinde. Jeg er især vild med deres glutenfri pizzabunde. Det er det i ser på billedet! Jeg har ristet det på hver side og puttede lidt philadelphia Light og avocado på. MUMS SIGER JEG BARE!! Så lækkert jo.. Udover det, spiste jeg også en gulerød, agurk og 2 kyllinge pølser.

Nu vil jeg tage ind til byen. Jeg skal ind til Lashbar og have ordnet mine vipper.

IMG_3758 IMG_3761

   

4 kommentarer

 • Lækkert.. Kyllinge pølser er super gode:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv meget sart overfor gluten, så det ville være rigtig cool med nogle opskrifter? Jeg ender altid med enten bare at bage rene kerne/nødder boller med æg ala paleo, eller nogle oopsies ala lowcarbhighfat og det kunne være lækkert med inspiration til noget andet 😀

  Og alt er jo lækkert med avocado ovenpå 😉

  Anna – http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya

  Uuuh ja kunne også godt bruge nogle glutenfrie opskrifter, da jeg selv er allergiker over for gluten. Føler mig ikke særlig tit mæt i hverdagen da jeg jo ikke må spise brød, kage osv. Så man skal jo leve af salat og kød:-)

  Håber på nogle opskrifter;)
  Knus Freya

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  MMmm – ser godt ud. Hvad er det for nogle kyllingepølser? Og hvor fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håber i vil stemme