Værste morgen!

Snart mine // sorte ugg.

Aiiii, se lige hvad jeg snart får!!! Min svigermor er på ferie lige nu, og jeg passer derfor hendes hund, og som tak ringede min svigermor til mig og spurgte om jeg kunne tænke mig et par UGG Støvler som tak, og det ville jeg RIGTIG GERNE!!! Jeg elsker UGG støvler, fordi de bare er så pisse behagelige at have på. De er jo guld værd i det her vejr! Og så er der mange der har en mening om hvorvidt de er pæne eller ej, inklusiv min egen kæreste. Men det tager jeg altså ikke hensyn til. De er varme og det er vist det vigtigste.
Jeg har længe gerne ville have et par i sorte, så jeg har sagt til min svigermor at jeg gerne vil have de sorte i kan se nedenfor. Jeg glæder mig så meget til at få dem! Tak svigermor!!

ugg_bailey-button_blk_4 ugg_bailey-button_blk_6 ugg-boots-with-jeans uggJimmyChoo

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værste morgen!