Når man er ved at være træt!

Værste morgen!

Nogle af ved måske at jeg lider kraftigt af hovedpine, sommetider kommer det i perioder. Jeg har ikke haft det i lang tid, så da jeg her for et par dage siden kunne mærke lidt hovedpine, lagde jeg mig til at sove i stedet for at tage en pille, da jeg helst vild undgå at tage piller. Og det forsvandt faktisk også efter, så det var jo dejligt. Igår fik jeg så hovedpine igen, og det var inden jeg skulle i seng, men igen tænkte jeg at jeg bare ville sove det væk. Men det gik ikke væk.. Hele natten har jeg ligget med en lille mild hovedpine som bare har irriteret mig, og da jeg så vågnede i morges var det rigtig slemt! Jeg havde kvalme, rystede og det hele gyngede bare. Som jeg sagde til Micky “jeg føler ikke jeg kan mærke mine arme”, så mærkeligt jo! Al min smerte sad i mit venstre øjenbryn og øje følte jeg. Det var så ubehageligt! Men nu er min hovedpine heldigvis væk efter en helvedes masse piller og søvn.

Jeg har en masse ting jeg skal ordne i dag, så det passede mig SÅ dårligt at skulle ligge syg.. Jeg er næsten lige kommet hjem fra TanningDanmark hvor jeg har været inde og få spraytan, så jeg kan blive lidt lækker brun til blogawards imorgen.

IMG_3945 IMG_3946

   

9 kommentarer

 • Rigtig god bedring til dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Anne, det er nogle flotte vipper du har fået ordnet, jeg overvejer selv at få det lavet. Men slider det ikke meget på ens naturlige vipper?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gå til læge søde Anne. Forhåbentlig er det ingenting men min mor havde faktisk tre blodpropper i hjernen, da hun fik sin hjerne scannet efter smerter og symptomer, der lyder lidt som dine. Jeg vil bestemt ikke urolige dig og måske du også har været ved læge.
  Skøn tan by the way 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anne. Jeg har længe lidt af samme problem som dig, og for mig lyder det meget som migræne (ved selvfølgelig ikke, om du har fået det undersøgt), men jeg kan i den grad anbefale fysioterapi og akupunktur, hvilket hjælper helt fantastisk! Jeg bryder mig nemlig heller ikke om at tage piller og særligt migræne-piller, synes jeg kan være ubehagelige. Men akupunktur har hjulpet mig af med det. Bare en lille anbefaling. Vh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Ved ikke om du er blevet undersøgt for det og ej heller hvor længe du har døjet med det. Men måske du har en visdomstand på vej – jeg bøvlede selv med hovedpine on/off og fandt udaf at det var pga. mine visdomstænder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder nu mere som en migræne puha 🙁 Får det også ofte og det starter med synsforstyrrelser så jeg delvist ikke kan se noget. High five -.-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Hvis du tager p-piller skal du overveje at tale med lægen om at du også har haft migræne. Det kan være en bivirkning af pillerne….Been there ;-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia Ditte

  Det lyder som migræne du render rundt med. Jeg ville foreslå en tur hos en fysioterapeut/kiropraktor eller hvad de nu hedder – en som kan få knækket din ryg og nakke, så der ikke er noget som sidder i klemme. Det hjalp nemlig på mig og min migræne, da jeg også have føleforstyrrelser i den ene side af kroppen – og havde haft det i mange år, før vi fandt ud af, at det “bare” var nerver der sad i klemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hejsa Anne!
  Årh puha.. Har selv været der og ved hvor hammer ubehageligt det er. Det startede også i øjenområdet og brynet, ofte måtte jeg tage hjem fra skole, fordi jeg simpelthen ikke kun læse. Dog var jeg var så heldig at jeg voksede fra det og har ikke haft det i flere år.
  Vil også anbefale dig at få snakket med lægen og evt. få en god omgang massage, der afspænder nakke og krop 🙂 Tusind knus!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man er ved at være træt!