Franske negle til mig!

Varmt bad, varmt mad, varmt alt!

Jeg har nok 40 stearinlys tændt i min lejlighed. Jeg fryser så meget! Micky og jeg passer min svigermors hund så når jeg er ude og gå tur med pepsi (hedder hendes hund) bliver jeg nød til at tage tykke strømpebukser på indenunder mine bukser fordi kulden bare “bider” synes jeg. Jeg kan næppe være den eneste der har det sådan!!
Jeg har ikke en gang lyst til at tage nogen steder fordi der er så koldt, så jeg bliver indenfor. Jeg tog mig derfor et dejligt varmt bad. Og nu vil jeg lave mig noget the og så  VAAARM aftensmad! 😉

Fotografi den 29-01-14 kl. 16.58 #2 Fotografi den 29-01-14 kl. 16.58 Fotografi den 29-01-14 kl. 16.59 #6

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Franske negle til mig!