Zombie tilstand!

Normal hverdag!

Jeg glæder mig sindssygt meget til at flytte ind i en hel ny lejlighed der er fuldstændig ny renoveret om 20 dage. Micky og jeg kommer til at bo 500 meter fra søerne, så det vil sige at jeg skal til at starte med at løbe udenfor igen. JEG GLÆDER MIG! At løbe om søerne er noget af det mest fantastiske og smukkeste! Både Micky og jeg har spist rigtig skidt de sidste par dage pga. flytning og stress så det bliver dejligt at få en normal hverdag fra imorgen, med rigtig mad og træning igen.

7d1844c36094e44fad7861dc67800ac6
                                         (Billedet er lånt af den fantatiske blogger Janni)

   

2 kommentarer

  • Lækkert at I har fået en lækker lejlighed på en fed beliggenhed:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • L.

    Hej Anne. 🙂
    Super fedt at i har fået lejlighed, tillykke med den! Tænkte på om du kan komme med nogle råd til hvilke steder man skal søge, hvis man skal søge lejlighed i København? Min kæreste og jeg går nemlig og leger lidt med tanken om at flytte til København. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zombie tilstand!