Sådan ser mine vipper ud.

Der er SÅ mange der spørger mig om ikke mine egne vipper tager skade når jeg har vippe extensions på, og der er svaret nej! Som i kan se på billedet nedenfor har jeg stadig rigtig mange vipper, og ingen har taget skade. Jeg var også helt forbavset over at jeg stadig har nærmest alle mine egne vipper tilbage.
Jeg kan selvfølgelig ikke garantere at det er sådan for alle andre, efter en omgang med vippe extensions. Men mine egne vipper har i hvert fald ikke taget skade efter ca. 4 måneder med vipper på.

IMG_4434

   

1 kommentar

  • Det var lige det jeg havde brug for at høre! Har gået med ideen længe om at få sat vipper på, men tanken om konsekvenserne har afholdt mig. Men nu kunne det da være man skulle give det et forsøg!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rihanna outfit!