Gudinde!

Sorry!!!

Årh undskyld jeg har været så sløv på bloggen de sidste par dage! Jeg har haft mange personlige ting, som mit hoved lige skulle tackle. Plus arbejde og flytning. Micky og jeg står jo og skal være ude af vores lejlighed om nogle dage.
Jeg lover det bliver bedre når tingene lige er faldet på plads! Håber stadig i følger med derude, og så jeg skal jeg nok love der kommer en masse gode ting på bloggen. Og meget af det kommer snart til at handle om mit yndlings emne TRÆNING, da min træner Cecilie og jeg laver et program så vi alle sammen kan blive sommer klar! JAIII..
Lige om lidt skal Micky og jeg ud og spise. Det bliver dejligt at skulle sidde med ham og koble helt fra.
Håber i alle sammen får en dejlig mandag aften <3

Fotografi den 24-02-14 kl. 18.41 #2 Fotografi den 24-02-14 kl. 18.38 Fotografi den 24-02-14 kl. 18.39 #2

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gudinde!