SÅ fine ting!!!

Zombie tilstand!

Jeg er uden overdrivelse i zombie tilstand. Har slet ikke levet normalt i tre-fire dage nu. Jeg har pakket ned, gjort klar, gjort rent til vi skulle være ude af vores lejlighede. Micky og jeg har båret ca. 30 flyttekasser selv igår, så vi er fuldstændig døde i dag. Jeg er ikke til ret meget sjov lige pt kan jeg afsløre.
Men nu er det overstået.. I hvert fald lidt endnu! Lige nu bor vi hjemme ved min svigermor indtil vi skal flytte i vores nye lejlighed om 20 dage ca. Og så er vi på den igen! Men denne gang skal vi sgu have noget hjælp med flytningen. Jeg har fået blå mærker af at løfte kasserne. Først troede jeg det var fordi jeg havde overbelastet mine ben (dum som jeg er) Men så skrev en sød pige på instagram om ikke det kunne være kasserne. Og jov, selvfølgelig er det jo det!!! Det siger lidt om hvor meget mit hoved står stille.

Billedet hvor jeg står med taskerne er de ting jeg har pakket til at være ved svigermor, og det billede i kan se nedenunder det, er mine blå mærker fra flytningen 🙁
Ja, jeg er lidt en pylrerøv!!

IMG_4793 IMG_4815

   

4 kommentarer

 • Julie

  Hvor skal I flytte hen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Knudsen

  Avav søde…. Ikke godt :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  GLÆDER mig til at se dig begynde på indretning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Kan man ikke få Louis vuitton tasken du har på skulderen mindre og hvad hedder modellen så på den ??:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ fine ting!!!