Highlighter og skygger.

40.000 mennesker følger mig!

WOW!!! Jeg var lidt i chok da jeg så jeg var røget op på 40.000 følgere på instagram. Det er jo bare så sindssygt mange mennesker. Tusind tak fordi i gider følge med derude. Ikke kun på instagram, men også på facebook og her på min dejlige blog. I er simpelthen de bedste!!! Ville ønske jeg kunne give jer allesammen en stor krammer! Det er også så dejligt når i kommer over og siger hej til mig, hvis i ser mig et eller andet sted. Bliv endelig ved med det! Vil nemlig så gerne møde jer, så det er fantastisk når i gider at komme over og hilse på.

10157303_10152074120239001_1744937440_n

   

4 kommentarer

 • Det er velfortjent med alt det hårde arbejde du ligger i bloggen! 🙂

  http://www.getfitinspiration.dk
  – Min blog om mit vægttab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god og smuk tirsdag ønskes.

  jeg vil da ønske dig et kæmpe tillykke med dine mange følgere.
  Du er et dygtigt og dejligt menneske, så du fortjener det til fulde.

  Nyd dagen. Hilsner fra Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nelly

  100 procent velfortjent, din blog er fantastisk, så gennemført og man kan virkelig mærke at du bruger tid på den og gør noget ud af det! 😀

  Forresten så har jeg skrevet en mail til dig (håber at jeg har tastet rigtigt)
  Det ville gøre mig så utrolig glad hvis du ville hjælpe mig, og svare på mailen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Highlighter og skygger.