Verdens smukkeste ringe!

Highlighter og skygger.

Jeg er slet ikke kreativ på nogen måde, og hvis jeg prøver på at være det så går det galt. Derfor har jeg aldrig bevæget mig ud i at lave skygger i ansigtet, men har nøjes med at lade mine make-up artister gøre det på mig. MEN nu vil jeg lære det, for det gør simpelthen så meget ved ansigtet. Jaja, det er måske a bit to much, men det er da fedt hvis man skal ud og være lækker at man så kan finde ud af at lægge make-up sådan.
Jeg fik i dag min dejlige veninde Jytte til at lave highlighter og skygger på mig, så jeg kunne lære det trin efter trin. Highlighter og skygger gør at ens ansigts bliver mere markeret. Det vil sige ens kindben bliver tydligere, og næsen bliver smallere osv. Og det er jo dejligt at jeg kan snyde mig til at få mere markeret kindben, når nu jeg har så store kinder som jeg har 😉 Hvordan resultatet blev, kommer på bloggen senere!

Kim kardashian er dronningen indenfor skygger og highlighter i ansigtet. Jeg vil vove påstå at hun/hendes make-up artist laver det på hende hvergang hun skal udenfor en dør. Jeg vil begynde at øve mig lidt på, så jeg kan blive rigtig god til det. Jeg er allerede fan!!!

 photo IMG_6024_zps823c5607.jpg
 photo IMG_6022_zps32f7eb15.jpg
76ded070b6eb11e39bb312f6b07396eb_8

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens smukkeste ringe!