40.000 mennesker følger mig!

Slip ons og louis vuitton!

Jeg var lige forbi Aldo i dag, for at købe et par vans. De er fantastiske at gå i, så jeg blev nød til at eje et par. Jeg købte et par sorte klassiske, da Mickys bror skal til New York snart, og vil tage nogle med hjem til mig. Så der tænker jeg at jeg vil have et par i helt hvide, og måske et par i en svag lyserød farve.

Jeg ved godt i for nyelig lige har set mig i det stribede sæt, men Micky og jeg bor jo pt. ved min svigermor, så det er begrænset hvor meget tøj jeg har med mig. Meeeeen, glæder mig til at flytte ind i vores nye lejlighed om en lille uges tid. OG glæder mig til at se alt mit tøj igen, haha.

Jeg er begyndt at gå med min mors gamle Louis Vuitton rygsæk. Den er mange år gammel, men stadig så fin. Den er lidt slidt, så den kunne godt trænge til en kærlig hånd. Men der er også et eller andet charmerende ved at den ser ud som den gør.

Dagens outfit: Stribede bukser // Moss copenhagen. Stribede trøje // Day Birger Et Mikkelsen. Jakke // Vila. Vans // Aldo. Taske // Louis Vuitton.

IMG_6040IMG_6046IMG_6043IMG_6053

   

4 kommentarer

 • Sara Sofie

  Hej Anne! Er det pony hair slip ons?
  Det er en rigtig god blog du har 🙂

  Mvh Sara Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anne, jeg ved godt det egentlig er ligemeget men jeg kan ikke lade vær med kommentere:) Vans er et mærke ligesom Nike, Adidas osv. Den form for sko hedder ikke Vans, men skates eller Slip-ons. Alle stiletter hedder heller ikke Christian Louboutin blot fordi det er en stilet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnegadeGaard

   Hej Louise.. Tak for det, haha! Så blev det lige bekræftet at min hjerne passer til min hårfarve 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40.000 mennesker følger mig!