Rodeo på P3!

Århus imorgen!

Imorgen tager jeg til Århus, jeg skal hjem og besøge min familie. Min farmor holder fødselsdag og noget påskefrokost, så det vil jeg ikke gå glip af. Jeg glæder mig til at se min familie. Jeg har faktisk ikke planlagt at se mine veninder endnu, men jeg skal være i Århus nogle dage, så mon ikke også der bliver tid til det. Jeg skal “et smut” forbi Kolding imorgen, inden jeg tager videre til Århus.. Hvad jeg skal der får i at vide imorgen aften eller torsdag! Jeg kan i hvert fald fortælle så meget at jeg glæder mig!!!!

Fotografi den 15-04-14 kl. 09.47 #2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rodeo på P3!