SURPRISE.... Not.

All in med træning!

Jeg er gået all in med træning og mad! Jeg besluttede mig for at leve rigtig sundt igen, da jeg blev inspireret af Lene Hansson. Jeg prøver at spise rigtig mange grønsager hele tiden, og så bare lidt kød eller fisk. Den sidste uge har jeg kun spist fisk og grønsager faktisk, og det har været skønt. Jeg vil som altid have en gang om ugen hvor jeg gerne må spise usundt, men det begynder jeg først på om en uge, da jeg lige føler jeg skal ind i rytmen igen med sund mad og træning. Nu vil jeg snige mig ud i solen, og så står den på træning i aften.

                                       Sådan har de sidste 4-5 dage set ud, som i kan se på billederne.
IMG_6947 IMG_6953 IMG_6957 IMG_6909 IMG_6930

   

1 kommentar

  • Hvor er du sej! Min motivation har ligget ret lavt ift min træning og kost, men nu er det altså tilbage på kostplanen og det rette spor! Du gav mig lige lyst til at give den mere gas til træningen her senere i dag 😀

    Anna – http://www.wonderwomanwannabe.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SURPRISE.... Not.